Cecily von Ziegesar: Bad Girl 3. – Mindent akarok, de azonnal - Egy regénylakás könyvei Cecily von Ziegesar: Bad Girl 3. – Mindent akarok, de azonnal - Egy regénylakás könyvei
Friss posztok:
Főoldal » , , , » Cecily von Ziegesar: Bad Girl 3. – Mindent akarok, de azonnal

Cecily von Ziegesar: Bad Girl 3. – Mindent akarok, de azonnal

Írta: Gretty | 2011. szeptember 13., kedd | 15:24

Fülszöveg: New York, Manhattan. A „szexi barna” Blair és a titokzatos „szőke ciklon” Serena egy félresikerült parti után kibékülnek, hogy ezentúl együttes erővel kábítsák a pasikat. Az iskolai év végeztével a csajok kiruccannak a Karib-szigetekre monokinizés, koktél-iszogatás és szívtiprás céljából, miközben ördögi tervet szőnek az undorító Chuck Bass megleckéztetésére. Az újévi partin, ahol mindenki ott van, aki számít Manhattan előkelőségeinek körében, a drogmámoros Nate talán újra exszerelme karjaiba vándorol, miközben Serenára egy hús-vér hollywoodi sztár nyomul. Chat, blog, flört, szex, drog, pénz, parti és egy kis rosszaság, amolyan Bad Girl módra. Ja, és „badgirl” kilétét még mindig titokzatos homály fedi. Ilyen barátok mellett kinek kellenek ellenségek?

Eredeti cím: All I want is everything

A kezembe akadt mert…
lehet, mert mazochista vagyok. Az előző könyvek igencsak irritáltak, mégis a végére érdekelni kezdett a folytatás. Ehhez már eleve úgy álltam hozzá, hogy javulást kell tapasztalnom.

Közös történetünk:
Ez volt az a könyv, ahol végre elkezdett távolodni a fejemben a könyv és a sorozat. Mostanra már határozottabbak lettek az eltérések, és egyre könnyebben tudok önálló műként tekinteni rá.
Serena és Blair újra barátok, és a fülszöveggel ellentétben még csak nem is nagyon szerepelt a könyvben. Kezdem is furcsálni!
Nate karaktere ezzel a résszel lecsúszott egy növény szintjére, mert olyan bárgyú volt végig, mint Dan az előzőben. Lehet ez a könyv nagy hibája… értékelhetetlenek a pasik! Talán Aaron, a mostohabáty az egyetlen, aki valamennyire ember számba vehető. Esküszöm, én már az előző könyvnél is sejtettem, hogy bele van esve Blair-be. J Csak hát ez olyan tiltott szerelem féle, így „kénytelen” kolibri Serenával flörtölni, aki viszont a rocksztár Flow-t is hülyíti. Na végre ő egy olyan karakter, akit el tudtam magamtól is képzelni… amolyan Fluor Tomis tökgáz alakként.
Szóval ez a rész is birizgálta az idegszálaimat rendesen, amit erősített Jenny, aki a korábbi aranyos mivoltát lecserélte szánalmasra. Bár innentől kezdve mindenkiről ezt fogom gondolni, aki Nate-tel kezd. Talán ezért is lopta be magát újra a szívembe Blair, aki úgy látszik, végre összekapja magát, és belevaló csaj lesz.
Dan viszont reménytelen! Vanessával való kapcsolata sem segített semmit a dolgon, na de majd hátha a következő részben „erőt ad” neki a The New Yorker-ben megjelenő verse. Szinte drukkolok neki, hogy javuljon a karakter, mert én gondolatban már megint ki akartam nyírni.

Szóval mindent összevetve már tényleg érzek némi javulást és persze, ahogy az lenni szokott, a végére megint elkapott a folytatás-láz.

Kiadta: Ulpius-Ház

Borító: szerintem abszolút illik hozzá a rajzos borítóterv. Kár lenne elrontani a sorozatból ismert szereplők képeivel. Ezen a példányon: Vanessa

Kedvenc karakter: Blair, aki kezdi összekapni magát... talán pont Audrey miatt. J

Anti karakter: Dan, Jenny és persze Nate, mert szuper szánalmas figurák voltak ebben a részben.

Világkép: továbbra sem sikerült beleélnem magam a New York-i elit életébe, de St. Barts azért bejött.
Értékelés:

Ha tetszett a poszt, oszd meg másokkal is!

0 megjegyzés:

Ne tartsd magadban...

Mondd el bátran a véleményed!

Ez a blog az ÖnTörvényű Bloggerek Klubjának tagja! Bárminemű plagizálás az Éhezők viadalán való azonnali részvételt vonja maga után!

Ha vinnél valamit, merthogy nem közkincs ám ez itt...

Creative Commons Licenc
Gretty Gretty szerint a világ - Egy regénylakás könyvei című műve Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! 3.0 Unported Licenc alatt van.
DMCA.com .

Ha üzennél...

Név

E-mail *

Üzenet *

Bemutatópéldány
Vendégszerepléseim a Klubrádió (95,3) Bemutatópéldány című műsorában, ahol Tímár Ágnessel beszélgetünk könyvekről.
.
 
Support : Creating Website | J. | Mas
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2010-2013 Egy regénylakás könyvei - All Rights Reserved