Cecily von Ziegesar: Bad Girl 4. - Megérdemlem - Egy regénylakás könyvei Cecily von Ziegesar: Bad Girl 4. - Megérdemlem - Egy regénylakás könyvei
Friss posztok:
Főoldal » , , , » Cecily von Ziegesar: Bad Girl 4. - Megérdemlem

Cecily von Ziegesar: Bad Girl 4. - Megérdemlem

Írta: Gretty | 2011. szeptember 16., péntek | 19:55

Fülszöveg: Az a hír járja, hogy Blair egy jóképű, érett pasival randizgat, aki soron kívül bejuttatná az egyetemre, cserébe csak „apró szívességeket” kérne… Dan egyik versét leközlik, és a kis költőpalántának máris fejébe száll a dicsőség… Arról nem is beszélve, hogy Nate „rehabra” kerül, ahol egy igazán veszélyes csaj karjaiban józanodik ki… És vajon véletlen-e, hogy Vanessa kisfilmjét pont azon a divatbemutatón használják háttérnek, ahol Serena az aktuális sztár, „I love Aaron” feliratú pólójában… Ja, és a titokzatos „badgirl” nemsokára felfedi kilétét! Lebukta???

 Eredeti cím: Because I'm worth it

A kezembe akadt, mert…
már 3 könyvön túl voltam, és annyira nem rossz kis sorozat ez, hogy ne „küzdjem le a torkomon”. Ráadásul épp nem volt más idehaza. Persze amint belekezdtem, másnap a könyvtárunkba és a postás által hozzám is érkeztek új könyvek. De befejeztem!

Közös történetünk:
Végre eljutottam ahhoz a kötethez, ahol már őszintén mondhatom, hogy tetszett. Persze nem lett toplistás, de az eddigi kötetekhez képest ez volt eddig a legjobb. Itt már egyértelműen elvált a regény és a sorozat, ami... meg kell hagyni, igencsak hozzátett az olvasásélményemhez. Emellett nagyon bejött a mostani, kvázi több szálon futó cselekmény. Rövidebb fejezetek, és mindegyikben más-más szereplő útját követjük, folytatjuk. És nem is volt zavaró követni őket. A karakterek élete is kezd egyre érdekesebb lenni, ami még nem azt jelenti, hogy jellemfejlődést mutatna bármelyik is, de ezt nem is vártam el. Lassan a dagályos öltözék leírásokat is megszokom, bár még mindig idegesít, ha 6 mondaton keresztül mást sem látok. Bevallom, ezeket a részeket már automatikusan átugorja a szemem. Ettől függetlenül ez a rész már pörög, a történések hol elkülönülten folynak, hol összeérnek, és ez igenis élvezhetővé teszi az egészet.

Kiadta: Ulpius-Ház

Borító: szerintem abszolút illik hozzá a rajzos borítóterv. Kár lenne elrontani a sorozatból ismert szereplők képeivel. Ezen a példányon: Jenny

Kedvenc karakter: Blair, mert nem félt végre eltávolodni a tökéletességtől, így emberi lett végre.

Anti karakter: Nate a növény és valahogy Dan még mindig irritál.

Világkép: még mindig nem éltem bele magam teljesen a New York-i elit életébe, de tetszett, hogy sokfelé történt sok minden.

Értékelés:
Ha tetszett a poszt, oszd meg másokkal is!

1 megjegyzés:

Ez a blog az ÖnTörvényű Bloggerek Klubjának tagja! Bárminemű plagizálás az Éhezők viadalán való azonnali részvételt vonja maga után!

Ha vinnél valamit, merthogy nem közkincs ám ez itt...

Creative Commons Licenc
Gretty Gretty szerint a világ - Egy regénylakás könyvei című műve Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! 3.0 Unported Licenc alatt van.
DMCA.com .

Ha üzennél...

Név

E-mail *

Üzenet *

Bemutatópéldány
Vendégszerepléseim a Klubrádió (95,3) Bemutatópéldány című műsorában, ahol Tímár Ágnessel beszélgetünk könyvekről.
.
 
Support : Creating Website | J. | Mas
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2010-2013 Egy regénylakás könyvei - All Rights Reserved