Gena Showalter: Éjsötét csók - Egy regénylakás könyvei Gena Showalter: Éjsötét csók - Egy regénylakás könyvei
Friss posztok:

Gena Showalter: Éjsötét csók

Írta: Gretty | 2011. szeptember 14., szerda | 18:53


Fülszöveg: Az Alvilág Urai bukott harcosok, akikre Pandóra szelencéje hozott romlást évezredekkel ezelőtt. Bűnükért a földre száműzték őket, míg testüket halálos démonok szállták meg. A harcosok vezérét egy csábító kisisten, Anja akarja megszerezni magának, ezért láthatatlanul követi a halál démonától megszállt férfit. Anja a Mindenek Kulcsának őre, akit a főisten parancsára Luciennek kell meggyilkolnia... de vajon a szenvedély legyőzheti-e a kötelességet? Az Alvilág Urai megtudják, hogy egy ősi templomban őrzik Pandóra szelencéjét. Eszeveszett hajsza kezdődik, hiszen ha a Vadászok bukkannak előbb a szelence nyomára, annak segítségével elpusztíthatják Lucient és társait...
Eredeti cím: The Darkest Kiss

 A kezembe akadt, mert…
az első része a sorozatnak nagyon megtetszett, így mi sem volt természetesebb, minthogy folytatom.

Közös történetünk:
Veszélyesen ellenállhatatlan harcosok, különleges képességű nők, emberfeletti hatalom, halhatatlan szenvedély… mi kell még?

A sorozat második része Lucienről… oh a drága Lucienről szólt. A titokzatos, felemás szemű szexi harcosról, akinek a lelkét milliónyi lélek gondja terheli. Ő a Halál démonát hordozza magában, aki igazán emberére… ööö… vagyis inkább istenasszonyára akad ebben a részben. Anjára, a Fejetlenség istennője, a zűrzavar szélvészként jár nyomában.

Bevallom nőiesen, hogy elfogult voltam, mert olyan kis gusztusos pasi van a borítóján, hogy csak na! ;) De még ha papírlapokon kaparintom is a kezembe, akkor is kedvenccé vált volna.
Az igaz szerelem köztem és a Lordok között ezzel a kötettel lett megalapozva.

Imádtam, hogy Lucien az a fajta magába forduló, önértékelési gondokkal küzdő (na jó, ez talán kissé erős kifejezés, de mégis) harcos, aki a vezetés felelősségét a vállán viseli, a Halál angyalaként a nyughatatlan lelkek kísérője. Nem is csodálkozhatunk, hogy nem társasági ember. Mindezek mellett arcát és testét sebhelyek borították be. Megindító volt, amikor magában őrlődött, mert nem találta elég szépnek… legyen inkább kívánatosnak magát Anjához. Aki viszont egészen más kisebbségi komplexusokkal küszködött. Mert Anja aztán minden volt, csak befelé forduló és elmélkedő nem. Hirtelen természetével rendszeresen kihozta Lucient és a többi harcost a sodrából, pedig igazából csak menekült mindig minden elől. Persze nem is annyira indokolatlanul, hiszen Kronosz épp Luciennal akarja megöletni őt.
Két sebzett lélek kibontakozó, gyógyító szerelme az övék, amit az írónő mesterien vegyített a pajkos évődéssel, vággyal, erotikával és persze nagy adag akcióval.

Az első kötetnél még nem is igazán kötött le a fő szál, a gonosz elleni harc, itt azonban már ugyanúgy értékeltem a harcot is, mint a szenvedélyt. Egyre izgalmasabb a kutatás Pandóra szelencéje után, amit megfűszerez, hogy egyszerre csepegtet többlet információkat a többi harcosról ugyanúgy, mint a háttérben megbúvó főellenségről.

Itt már Budapest csak a központ helyszíne, de a keresés új vidékekre hívja a Lordokat, ami igencsak sokszínűvé tette a könyvet. Nagy kedvenc volt útjuk Williamhez, aki le se tagadhatná, hogy Anja barátja. Már várom is a könyvet, amikor őt köti gúzsba a szerelem.

Kettejük csatározása mellett haladt tovább szépen a többiek élete is, és erősen érezhető volt, hogy Reyes és Danika következnek, bár egy ideig erősen gyanakodtam Parisra.
Bővült is a csapat, hiszen a görögországi harcosok is csatlakoztak budapesti társaikhoz. Dörzsöltem is a tenyereimet, hogy több Lord, több könyv! Hihetetlen milyen kis számító vagyok! :D

De nem tehetek róla, mert a könyv, s ezzel az Alvilág Urai megvettek kilóra! Órákig képes lennék beszélni a könyvről, felidézve újra és újra minden jelenetét, de mivel nem olvasónaplót írok, így visszafogom magam. Akár a kezdő kötetben is lehetett volna a Lucien-Anja páros, annyira erősek együtt.

Kiadó: Ulpius-Ház

Borító: Igaz ugyan, hogy leértékelve vettem, de nem értem, hogy miért nem került semmi a könyv gerincére. Pedig a borító még talán jobb is, mint az előző, de ez a könyvgerinc hiba rendesen agyonüti az egészet. Vajon csak az én példányom selejtes?

Kedvenc karakter: Egyértelműen Anja, mert teljesen elmebeteg módon szabad szellemű, viszont imádja az ő Lucienjét.

Anti karakter: Kronosz, ez a betegesen hataloméhes, megalomán istenség. Fúj!!

Világkép: Ó, ó utaztunk is, de még mindig Budapest… és úgy eleve a görög mitológia. Egyre jobban belemélyedek. Imádom!!!

Értékelés:

Ha tetszett a poszt, oszd meg másokkal is!

1 megjegyzés:

  1. Egy kis meglepetés tőlem Neked :)

    http://nancykonyvei.blogspot.com/2011/09/nemi-extra.html

    VálaszTörlés

Ez a blog az ÖnTörvényű Bloggerek Klubjának tagja! Bárminemű plagizálás az Éhezők viadalán való azonnali részvételt vonja maga után!

Ha vinnél valamit, merthogy nem közkincs ám ez itt...

Creative Commons Licenc
Gretty Gretty szerint a világ - Egy regénylakás könyvei című műve Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! 3.0 Unported Licenc alatt van.
DMCA.com .

Ha üzennél...

Név

E-mail *

Üzenet *

Bemutatópéldány
Vendégszerepléseim a Klubrádió (95,3) Bemutatópéldány című műsorában, ahol Tímár Ágnessel beszélgetünk könyvekről.
.
 
Support : Creating Website | J. | Mas
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2010-2013 Egy regénylakás könyvei - All Rights Reserved