Ahol az álmok születnek - Egy regénylakás könyvei Ahol az álmok születnek - Egy regénylakás könyvei
Friss posztok:
Főoldal » » Ahol az álmok születnek

Ahol az álmok születnek

Írta: Gretty | 2012. augusztus 20., hétfő | 11:18

Idén kezdte meg munkásságát az Álomgyár Kiadó, akik fő profiljukat tekintve az elsőkönyves szerzők mecénásává akarják kinőni magukat.
Az indulás után igen hamar felismerték (szerintem roppant szimpatikus módon), hogy bizony könyves bloggerek is léteznek a világon, és aktív szerepet vállalnak különböző - kinek-kinek érdeklődésének megfelelő - könyvek népszerűsítésében.

Első projektjük Arthur Madsen Az elátkozott nap című könyvének kiadása és népszerűsítése, s máris előkészületben van a szerző Éber kóma című regénye is.

Ám nem ülnek meg a babérjaikon, s egyaránt várják a publikálni vágyó írókat, írónőket, és a könyvek születésénél bábáskodó szerkesztőket, tördelőket, grafikusokat is.

Amikor megkaptuk az ismerkedő leveleket tőlük, volt pár érdekes beszélgetés a bloggerek között. Ki szkeptikus volt, ki csak szimplán  óvatos. Nekem mégis az az érzésem, hogy érdekes, és mindenképpen tanulságos dolog látni, ahogy egy új kiadó születik a mai világban.
Ráadásul igen csak becsülendő, hogy az első könyves szerzőket akarják felkarolni, hiszen ebben a dömpingben sokszor inkább annak szavaznak bizalmat, aki már letette (sokszor silányabbnál silányabb) bizonyítványát az asztalra, s sok tehetség emiatt nem tehet mást, mint csupán a fiókjának ír.

A magam részéről támogatom a kezdeményezésüket. Elférnek még a piacon, és sok sikert kívánok nekik, de főként azoknak a szerzőknek, akik általuk kapják meg azt a lehetőséget, melyet máshol talán sosem kaptak volna.

Álomgyártásra fel! :)
Ha tetszett a poszt, oszd meg másokkal is!

0 megjegyzés:

Ne tartsd magadban...

Mondd el bátran a véleményed!

Ez a blog az ÖnTörvényű Bloggerek Klubjának tagja! Bárminemű plagizálás az Éhezők viadalán való azonnali részvételt vonja maga után!

Ha vinnél valamit, merthogy nem közkincs ám ez itt...

Creative Commons Licenc
Gretty Gretty szerint a világ - Egy regénylakás könyvei című műve Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! 3.0 Unported Licenc alatt van.
DMCA.com .

Ha üzennél...

Név

E-mail *

Üzenet *

Bemutatópéldány
Vendégszerepléseim a Klubrádió (95,3) Bemutatópéldány című műsorában, ahol Tímár Ágnessel beszélgetünk könyvekről.
.
 
Support : Creating Website | J. | Mas
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2010-2013 Egy regénylakás könyvei - All Rights Reserved