Szeretnél búzafüves tisztítókúrát? - Egy regénylakás könyvei Szeretnél búzafüves tisztítókúrát? - Egy regénylakás könyvei
Friss posztok:
Főoldal » , » Szeretnél búzafüves tisztítókúrát?

Szeretnél búzafüves tisztítókúrát?

Írta: Gretty | 2012. augusztus 16., csütörtök | 12:16

Ilyen, és ehhez hasonló érdekességekkel bombáznak minden nap... és ez még a vállalhatóbb ajánlatok közé tartozik a spamek között.
Egyébként bevallom: Igen, szeretnék, főleg, hogy sürgős méregtelenítésre lenne szükségem, ugyanis jól felépített védelmi vonalaimat ledönteni látszik valaki, és rájöttem, hogy ez igen rossz hatással van a blogra. (Meg az ép elmémre is nyilván, de ez már egyéni probléma. A blog meg amolyan közügy. Hahaha... az egó ugyebár.) :)

Amy Kathleen Ryan:
Ragyogás
Ráadásul amikor ez tudatosult bennem, akkor úgy döntöttem, hogy olyan leszek, mint imádott történeteim gyűlölt főhősnői, azaz korlátolt, következetlen, akaratos és saját kis problémáimban dagonyázó, aki nem hisz a boldog bejezésben.

Miért jó ez nekem? Hát, egy hosszas elemzés valamelyik agyturkász kanapéján biztos megadná a választ, de azt most szintén passzolom, és mielőtt megszállnátok a blogot a kommentekkel, elárulom, már készül a Hülye vagyok! feliratú pólóm. Szerintem sárga lesz.

De nem ez a lényeg, hanem hogy ezen zavaros történések hatására az eddigi elhatározásom, miszerint nekem majdan ősszel csak a Ragyogás kell a Dream válogatásból, megdőlni látszik.

A Maxim Kiadó ugyanis tálcán kínál számomra két olyan könyvet is, melyet a fentebbi események hatására úgy érzem, hogy feltétlenül olvasnom kell.

Egyébként arra jöttem rá, hogy tuti van agyszondám, mert mit ad isten ezen összefüggések hatására?
Naná, hogy lehetőséget arra, hogy beszerezzem ezen könyveket. (A legközelebbi könyves eseményen feltétlenül el kell beszélgetnem ezzel a Kiadóval...)

Szóval az van, hogy a Facebook oldalukon rajongó gyűjtő akcióba kezdtek, amit csak támogatni tudok, hiszen az a felhozatal, amit őszre terveznek... hát finoman szólva is ütős.
Az a legkevesebb, hogy megtámogatjuk őket egy Tetszikkel (itt bezzeg milyen egyszerű ezt leírni, de ha valakinek ki kellene mondani... na inkább hagyjuk!).

Szóval a feladat:
Látogassatok el a Maxim Kiadó új sorozatának, a Dream Válogatás Facebook oldalára, ahol kéretik nyomni egy rajongást jelző gombot, majd iszkiri a játék applikációra. Ott már csak töltögetni kell, és ha jól végeztük dolgunk, akkor nyerhetünk.

Mit?
Még szép, hogy könyvet. :)

Az egyébként még fontos momentum, hogy minél több ismerősünket rávegyük hasonló cselekedetre, ugyanis a játék szeptember 7-ig tart, és minél több rajongó gyűlik össze, annál nagyobb az esély a nyereményre. Többszörös nyereményre.

A hivatalos felhívás így szól ugyanis:
"Kedves Rajongónk! Legújabb nyereményjátékunkban megnyerheted a 2012. szeptember 18-ig megjelenő négy új kötetünk egyikét, vagy a már korábban megjelent Angyalsorsot! TE DÖNTESZ, MELYIKET SZERETNÉD! Nincs más dolgod, mint minél több ismerősödet meghívni az oldalra, valamint jelentkezni a nyereményjátékba az alábbi regisztrációs lap kitöltésével. Fontos, hogy minél több embert meghívj, mert ha a rajongók létszáma 2012. szeptember 7-ig eléri a 200-at, akkor 1 könyvet sorsolunk ki köztetek, ha eléri a 300-at, akkor 2 könyvet, ha a 400-at, akkor 3 könyvet, és így tovább. Minél többen vagytok, annál többen nyerhettek, tehát oszd meg a játék hírét mindenkivel!"

Én egyébként erre azt mondom, hogy simán teljesítjük az 500-at (vagy többet!!!), és akkor lehet tárgyalni a 4 (vagy több!!!) könyvről is, nem igaz?! ;)

Úgyhogy tessék szépen játszani!

Ó, és hogy én mire hajtok a Ragyogáson kívül?
Nos, ezekre:

Jennifer E. Smith: Vajon létezik szerelem első látásra? 
Fordította: Komáromy Zsófia 
Borító: füles, kartonált 
Oldalszám: 256 
Várható megjelenés: 2012. szeptember 18.



Négy perc általában alig valamire elegendő – ugye nem hinnéd, hogy ennyi idő alatt minden megváltozhat? A tizenhét éves Hadley Sullivan életében ez az egyik legrosszabb nap. Ott ragadt a JFK repülőtéren, késésben van apja második esküvőjéről, amelyet Londonban tartanak, ráadásul a leendő mostohaanyjával még soha nem találkozott. Ebben a lehetetlen helyzetben pillantja meg a tökéletes srácot, az angol Olivert a repülőtér szűk várótermében. A fiú jegye a 18C ülésre szól – Hadley-é pedig a 18A-ra. A végzet fordulatai és az idő fontos szerepet játszik ebben az elgondolkodtató regényben, amely egyaránt szól a családi kapcsolatokról, a második esélyről és az első szerelemről. Hadley és Oliver huszonnégy órát felölelő története meggyőz arról, hogy az igaz szerelem akkor talál rád, amikor a legkevésbé számítasz rá.


Jay Asher, Carolyn Mackler: Kezünkben a jövőnk
 
Fordította: Szűr-Szabó Katalin 
Borító: füles, kartonált 
Oldalszám: 356 
Várható megjelenés: 2012. szeptember 18.
1996-ban járunk. Josh és Emma világéletükben szomszédok voltak, és a legjobb barátok is. Azonban tavaly novemberben minden megváltozott közöttük, amikor Josh családja postán megkapta az Amerikai Online Cég (AOL) CD-jét, és az édesanyja átküldte Emmához, hogy a lány feltölthesse az anyagot az új számítógépére. Amint bejelentkeznek, automatikusan a Facebook oldalára lépnek be – csakhogy a Facebookot még fel sem találták! Legnagyobb döbbenetükre feltárul előttük a tizenöt évvel későbbi életük. Később valahányszor újra ránéznek a profiljukra, azt látják, hogy a jövőjük is megváltozik. Miközben az életükben bekövetkező eseményeket próbálják feldolgozni, kénytelenek szembenézni azzal, mit csinálnak jól és rosszul – a jövőben. A nagy sikerű Tizenhárom okom volt... szerzőjének új regénye a Facebook nélküli világba kalauzol vissza, és bebizonyítja, hogy minden döntésünk hatással van az életünkre. Facebook-függőknek kötelező olvasmány!
Ha tetszett a poszt, oszd meg másokkal is!

0 megjegyzés:

Ne tartsd magadban...

Mondd el bátran a véleményed!

Ez a blog az ÖnTörvényű Bloggerek Klubjának tagja! Bárminemű plagizálás az Éhezők viadalán való azonnali részvételt vonja maga után!

Ha vinnél valamit, merthogy nem közkincs ám ez itt...

Creative Commons Licenc
Gretty Gretty szerint a világ - Egy regénylakás könyvei című műve Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! 3.0 Unported Licenc alatt van.
DMCA.com .

Ha üzennél...

Név

E-mail *

Üzenet *

Bemutatópéldány
Vendégszerepléseim a Klubrádió (95,3) Bemutatópéldány című műsorában, ahol Tímár Ágnessel beszélgetünk könyvekről.
.
 
Support : Creating Website | J. | Mas
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2010-2013 Egy regénylakás könyvei - All Rights Reserved