Egy könyv mind felett - Egy regénylakás könyvei Egy könyv mind felett - Egy regénylakás könyvei
Friss posztok:
Főoldal » » Egy könyv mind felett

Egy könyv mind felett

Írta: Gretty | 2013. május 16., csütörtök | 19:31

Véget ért a könyvszavazós játék, ami a blog történetében először, teljes egészében a Facebook oldalon zajlott.

Tapasztalatok:
  • Bármi, amit poénból kitalálok, hirtelen nagy népszerűségre tesz szert, úgyhogy gyanítom, hogy leszokom a komolyságról. :)
  • Nem sikerült mindenkinek értelmezni, hogy SAJÁT fotót, és nem netről töltött képet vártam, amiből arra következtetek, hogy nagyon kevesen olvasnak játékszabályzatot. Ám ez engem a jövőben sem fog zavarni, a szabályzat kötelező, így továbbra is oda fogom a részleteket írni, és vérmes kegyetlenséggel húzni a szabálytalan résztvevőket, az apró betűs részeket is olvasók javára. (Farkastörvények, bocsi!)
  • J. R. Ward még mindig verhetetlen. ;)


Ugyanis a legtöbb szavazatot (672-őt, szám szerint) J. R. Ward: Megsebzett szerető című könyve kapta, és a vicc, hogy a 6. helyen is Ward-könyv végzett.
Kis gazdája Schaffer Mónika, aki ezennel a könyvcsomag + egy dedikált Nalini-kártya tulajdonosa. (Írok e-mailt, de alább kommentben szívesen veszem a hangos örömujjongást.) ;)


Második lett Jamie MacGuire: Gyönyörű sorscsapása 439 szavazattal. A képet elkövette Molnár Koncz Noémi. Neki megy a naptár, és egy rakás könyvjelző.


Dobogós még Nalini Singh és az Angyalvér (427 szavazat), és természetesen a fényképész, Pekár Anita, ki könyvjelzők hadának örülhet hamarosan.


Viszont... nagyon örültem, hogy sokan arcukat is adták a könyvek mellé, így úgy döntöttem, hogy egy-egy könyves apróságot nekik is ki fogok találni, hálám jeléül.

    
Évi egyébként 5. lett Kresley Cole Vámpírharcával (159 szavazat)

Ráadásul van egy nagy kedvencem a képek között, s mivel én nem szavazgattam (nagyon), így ezennel egy Közönségdíjat is kisorsolok, mely esetben a közönség persze én vagyok.

S hogy miért ez a kép nyert?
Imádom az esztétikáját! Annyira nem illik a sztorihoz (Karen Marie Moning: Új nap virrad) ez a visszafogott Downtown Abbey légkör, hogy valami hihetetlen, viszont piszok jó a színvilág.
A fényképész Té Marianna, és neki is kitalálok valami kedvességet még a ma éjjeli álmom alatt. :)

De a szavazók közül is sorsoltam ám, ami nem volt túl egyszerű, tekintve, hogy 2275-en voltak. Úgyhogy a manapság csak Random.org-nak nevezett Fortuna ezennel az alábbi személyeknek kedvezett:
Domián Albert, aki egy könyvet nyert, valamint Csugányi Bálint és Fábián Mária, akik könyvjelző csomagot várhatnak hamarosan a postástól.

Nagyon-nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki velem játszott, akár képpel, akár szavazattal!
Azt meg külön köszönöm, hogy még nem indult meg a játék végével a rohamos leiratkozás, s remélem, az újonnan érkezettek sok hasznos dolgot találnak majd az oldalon.

Egyébként a nap kérdése: legyen még hasonló játék máskor is?

Ha tetszett a poszt, oszd meg másokkal is!

12 megjegyzés:

  1. Tyuh nagyon koszonom!!!
    A technika sajnos kifog rajtam, hogy atjojjon, hogy hangosan ujjongok, de ezek ellenere is rettento boldog vagyok, es nagyon orulok!
    A hangos ujjongas hianya miatt egy karpotlas kep:
    http://media.tumblr.com/tumblr_m06x3wjHks1r3u1t6.gif :D

    VálaszTörlés
  2. @popKORN0725
    Tökéletes ez a Deanes gag! Látom, te ismersz már! ;)

    VálaszTörlés
  3. @Gretty Orulok, hogy tetszik :))) amolyan csendes megfigyelo vagyok, de akkor ezek szerint most mukodesbe lepett a 6. erzekem :D

    VálaszTörlés
  4. @popKORN0725
    Igaz, eddig szinte csak tudat alatt árasztottam magamból a SupNat mániámat, de sebaj, mert ezek szerint így is rendesen érzékelhető. :D

    VálaszTörlés
  5. @Gretty En a tudatosan muvelok koze tartozom, igy lehet ezert csapott meg a szele :D

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm, nagyon, de nagyon örülök a közönségdíjnak! :D

    VálaszTörlés
  7. @Csingike
    Nohát Csingike! Te vagy a közönségdíjas? Teljesen összezavarnak az anyakönyveztetett neveitek! :D

    VálaszTörlés
  8. @Gretty
    Igen, én vagyok az. :) Mondjuk az a Té az Tóth lenne, csak annyira kapkodtam éjjel a fotózással, hogy összecseréltem a két fb regemet. :D

    VálaszTörlés
  9. Juj, 5. lettem? :$ Nem gondoltam volna, hogy ennyi szavazatot kapok, csak a játék miatt jelentkeztem, ami szerintem nagyon jó volt. ^^ Örülök, hogy ilyen kreatív moly vagy te is! :D

    VálaszTörlés
  10. Nagy gratula az első helyezettnek :) és a többieknek is :) köszi, hogy játszhattam :) és nagyon örülök a második helynek :) a közönségdíj is nagyon jó ötlet volt, mindig megakadt a szemem a képen XD olyan hangulatos :)
    Molnár Noémi

    VálaszTörlés
  11. Akkora bunko vagyok... a nagy oromujjongas kozepette elfelejtettem gratulalni a tobbieknek... :\
    igy utolag is elnezest kernek toletek, es szivbol gratulalok mindenkinek az elert helyezeshez, valamint dijakhoz, nyeremenyekhez! :]

    VálaszTörlés

Ez a blog az ÖnTörvényű Bloggerek Klubjának tagja! Bárminemű plagizálás az Éhezők viadalán való azonnali részvételt vonja maga után!

Ha vinnél valamit, merthogy nem közkincs ám ez itt...

Creative Commons Licenc
Gretty Gretty szerint a világ - Egy regénylakás könyvei című műve Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! 3.0 Unported Licenc alatt van.
DMCA.com .

Ha üzennél...

Név

E-mail *

Üzenet *

Bemutatópéldány
Vendégszerepléseim a Klubrádió (95,3) Bemutatópéldány című műsorában, ahol Tímár Ágnessel beszélgetünk könyvekről.
.
 
Support : Creating Website | J. | Mas
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2010-2013 Egy regénylakás könyvei - All Rights Reserved