Űrfogócska - Lépj a startmezőre! - Egy regénylakás könyvei Űrfogócska - Lépj a startmezőre! - Egy regénylakás könyvei
Friss posztok:
Főoldal » » Űrfogócska - Lépj a startmezőre!

Űrfogócska - Lépj a startmezőre!

Írta: Gretty | 2013. május 18., szombat | 10:46

A csatakiáltások még most is visszhangoznak, és máris itt a következő feladat a Játszmában!
Rögtön indítsunk egy nagyon nehézzel, amiben a kreatív játékosok megcsillogtathatják gyermekkoruk minden manipulatív képességét, és persze nem árt, ha akad otthon még egy-két offline közösségi felület... azaz

Készíts (rajzolj, photoshoppolj, zsírkrétázz , montázsolj...) űrtársasjátékot!


Oké-oké! Ez tényleg nem egyszerű, de épp ezért indítunk ezzel, ugyanis 10 nap áll rendelkezésére mindenkinek, hogy kiötöljön, és fizikai, vagy épp digitális formába öntsön egy akár egyszerű, akár bonyolult szabályrendszerű társasjátékot, mellyel kapcsolatban csak annyi a megkötés, hogy ugyan legyen már némi köze az űrhöz, és/vagy a főnemesekhez.

Ez történhet úgy, hogy komolyabb vizuális tehetséggel megáldott játékosok valami látványos játéktáblát alkotnak egyszerű szabályokkal (mondjuk akár a Ki nevet a végén? bonyolultságát felhasználva); vagy történhet úgy is, hogy furmányos, ám kézügyességben akadályoztatott versenyzők egy egyszerűbb háttérhez elmés-frappáns szabályrendszert találnak ki.
Természetesen nem zárjuk ki azokat sem, akik e kettőt ötvözik. ;)

Bevallom, a társasjáték ötletek jogdíjas hátterében nem igazán vagyok otthon, így lehet, hogy főbenjáró bűnt javaslok, de eme játék szempontjából elfogadjuk akár népszerű társasjáték ötletek calderonizált változatát is. (például Gazdálkodj okosan egy űrhajón!)

A digitális (képmanipuláló programmal készített) ötleteket és a kézileg legyártott változatokat is e-mailben kérem, tehát utóbbi változatnál célszerű úgy elkészíteni, hogy egészében, vagy részleteiben szkennelhető legyen. (Formátum megkötés: pdf vagy jpg kiterjesztés!)
A társasjáték ötleteket On Sai is, és én is megosztjuk közösségi oldalainkon, így a levélben kéretik azt is megírni, hogy mi a készítő publikálható neve! (Ez lehet a rendes neved, de megadhatsz nicknevet is.)

Ahová küldheted a társasod: gretty@grettyszerintavilag.com

A társasjáték ötletek beérkezési határideje május 30. éjfél!

Egyébként ezért a feladványért engem kell szidni nagyon, és pusztán csak azért nehezítem meg mindenki életét ezzel a feladattal, mert nagyon szeretnék Calderon társasjátékkal játszani. ;)

A játéksorozat ismertetője
Ha tetszett a poszt, oszd meg másokkal is!

2 megjegyzés:

  1. És ha lefotózom a Star Wars társasomat az ér? Vagy kizárnak rögtön a trekkerek? :)

    VálaszTörlés
  2. @kl
    Nem ér csalni! :)
    De persze, felhasználhatod a sajátod elkészítésénél! ;)

    VálaszTörlés

Ez a blog az ÖnTörvényű Bloggerek Klubjának tagja! Bárminemű plagizálás az Éhezők viadalán való azonnali részvételt vonja maga után!

Ha vinnél valamit, merthogy nem közkincs ám ez itt...

Creative Commons Licenc
Gretty Gretty szerint a világ - Egy regénylakás könyvei című műve Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! 3.0 Unported Licenc alatt van.
DMCA.com .

Ha üzennél...

Név

E-mail *

Üzenet *

Bemutatópéldány
Vendégszerepléseim a Klubrádió (95,3) Bemutatópéldány című műsorában, ahol Tímár Ágnessel beszélgetünk könyvekről.
.
 
Support : Creating Website | J. | Mas
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2010-2013 Egy regénylakás könyvei - All Rights Reserved