Űrfogócska - Húzz egy szerencsekártyát! - Egy regénylakás könyvei Űrfogócska - Húzz egy szerencsekártyát! - Egy regénylakás könyvei
Friss posztok:
Főoldal » , » Űrfogócska - Húzz egy szerencsekártyát!

Űrfogócska - Húzz egy szerencsekártyát!

Írta: Gretty | 2013. május 27., hétfő | 21:45

Lassan a végéhez közeledünk fergeteges játékunknak, és érzem ám, hogy van némi zavar az erőben, de becsületére legyen mindenkinek mondva, hogy a direkt anyázások a társasjáték kapcsán eddig elkerültek. :D

Épp ezért, ma kicsit könnyebb feladat jön, egész pontosan kutatni kell. Nem árulok el nagy titkot azzal, ha elmondom, hogy a Calderonban különböző kultúrák jellegzetességei is fellelhetőek, köztük a japán is, mely még csöppet hangsúlyosabb is.

A feladat ezért az, hogy mindenkitől várunk egy olyan képet, melynek témája a Zen kert. Plusz pont, ha a képen rajta/felette/alatta/mellette valamilyen On Sai idézet szerepel, ami nem is feltétlen kell, hogy a Calderonból legyen, sőt, kívánatos az, ha inkább valamelyik novellából származik. (On Sai novellákat itt lehet ingyen és bérmentve olvasgatni!)

A képeket kéretik a blog FB oldalára feltölteni, vagy ha valakinek nincs FB accountja, akkor el e-mailezni a grettyblogja@gmail.com címre.

Ezúttal is május 30., éjfél a határidő, de azért jobb szeretnénk már korábban is gyönyörködni a képekben, ha egy mód van rá. ;)

Gondolom, mondanom sem kell, hogy a saját Zen kert lenne a csúcs, de ha épp nincs ilyesmi otthon, hát üsse kavics, olyan kép is jó, amit ha tehetnél, elfogadnál otthonra. (A felbontás lehetőleg olyan legyen, amint látszódnak a dolgok, és ne nagyítóval kelljen bogarászni.)

Ha tetszett a poszt, oszd meg másokkal is!

0 megjegyzés:

Ne tartsd magadban...

Mondd el bátran a véleményed!

Ez a blog az ÖnTörvényű Bloggerek Klubjának tagja! Bárminemű plagizálás az Éhezők viadalán való azonnali részvételt vonja maga után!

Ha vinnél valamit, merthogy nem közkincs ám ez itt...

Creative Commons Licenc
Gretty Gretty szerint a világ - Egy regénylakás könyvei című műve Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! 3.0 Unported Licenc alatt van.
DMCA.com .

Ha üzennél...

Név

E-mail *

Üzenet *

Bemutatópéldány
Vendégszerepléseim a Klubrádió (95,3) Bemutatópéldány című műsorában, ahol Tímár Ágnessel beszélgetünk könyvekről.
.
 
Support : Creating Website | J. | Mas
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2010-2013 Egy regénylakás könyvei - All Rights Reserved