Borítósdi - Egy regénylakás könyvei Borítósdi - Egy regénylakás könyvei
Friss posztok:

Borítósdi

Írta: Gretty | 2013. augusztus 23., péntek | 19:03

Alapvetően nem tudok mit kezdeni a Cover Reveal posztokkal, se olvasóként, de bloggerként meg pláne, mert bár jópofa dolog, se erőm, se kedvem folyton figyelni még az ilyesmit is.
Viszont mostanában lépten-nyomon belefutottam három borítóba, amik ráadásul még extra nagyon tetszenek is, sőt, még magyar vonatkozásuk is van, így ez egyszer (és talán nem is utoljára) kivételt teszek.

Kimberly Derting Eskü-trilógiája már nálunk is elindult, ráadásul az eredeti borítóval, így szinte biztos, hogy a későbbiek folyamán mi is ugyanúgy gyönyörködhetünk a (második és) harmadik rész borítójában.
Bár az első rész élőben nagyon tetszett, a The Offeringet látva már most biztos vagyok benne, hogy borító ügyileg ez lesz a kedvencem.


A sorozat korábbi részei:
~~~ ♦ ~~~

Tahereh Mafi könyvével kapcsolatban nemrég már elemeztem a borítót, és továbbra is azt tartom, hogy nagyon szép a miénk is, mégis ezerszer jobban bejön a fura szemes változat.
A csere kapcsán egyébként kijelenthetjük,hogy nagy valószínűséggel a nemrég felfedett Ignite me borítóját csak itt nézegethetjük, élőben, ha eljutunk idáig magyarul, feltehetően saját verziót kapunk.


A sorozat további részei:
  • Shatter Me - Ne érints! (Gabo, 2013)
  • Destroy Me
  • Unravel Me
~~~ ♦ ~~~

Abbi Glines egyelőre még nem ismert nálunk, ám mióta a Maxim bejelentette, hogy érkezik hozzánk, azóta teljesen rá vagyok kattanva, és kijelenthetem, hogy az egyik legjobb borítókkal rendelkező szerző. Aláírom, kissé kétes hírnév lehet ez, de akkor is tény, hogy egyszerűen nem találtam olyan borítót az írónő neve alatt, ami ne tetszett volna, annak ellenére, hogy a borítószavazáson azért a Maximnak sikerült a legbénábbakat összeszedni.
De a lényeg, hogy a Sea Breeze sorozat is hamarosan debütál, s bár odakint már a hatodik rész borítójáról rántották le a leplet, arról, ami már egységesítve lett odakint, hiszen ez se ilyen szép katonásan kezdett.


A sorozat korábbi részei:
  • Breathe
  • Because of Low
  • While It Lasts
  • Just For Now
  • Sometimes It Lasts
Mi egyébként ezzel a változattal kapjuk majd, ha minden igaz:


Na, örülünk, vagy örülünk? :)
Ha tetszett a poszt, oszd meg másokkal is!

2 megjegyzés:

  1. Nekem a legutolsóból az általunk átvett változat jobban tetszik. :)

    VálaszTörlés
  2. @Nita
    Mondjuk, biztos jól fog kinézni élőben, csak ennek ugyebár nincs koncepciója, pedig én szeretem az olyasmit sorozatok esetében. :)

    VálaszTörlés

Ez a blog az ÖnTörvényű Bloggerek Klubjának tagja! Bárminemű plagizálás az Éhezők viadalán való azonnali részvételt vonja maga után!

Ha vinnél valamit, merthogy nem közkincs ám ez itt...

Creative Commons Licenc
Gretty Gretty szerint a világ - Egy regénylakás könyvei című műve Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! 3.0 Unported Licenc alatt van.
DMCA.com .

Ha üzennél...

Név

E-mail *

Üzenet *

Bemutatópéldány
Vendégszerepléseim a Klubrádió (95,3) Bemutatópéldány című műsorában, ahol Tímár Ágnessel beszélgetünk könyvekről.
.
 
Support : Creating Website | J. | Mas
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2010-2013 Egy regénylakás könyvei - All Rights Reserved