Divattippek szombat estékre - Egy regénylakás könyvei Divattippek szombat estékre - Egy regénylakás könyvei
Friss posztok:

Divattippek szombat estékre

Írta: Gretty | 2013. október 19., szombat | 14:42

Olyan régóta tervezem már, hogy írok fashion & make-up témájú cikket is, csak eddig visszatartott, hogy különösebben nem értek én az ilyesmihez. 
Természetesen öltözni tudok, meg még sminkelni is, csak annyira nem érdekel a témakör, hogy beleássam magam, anélkül meg elég nehéz trendi dolgokról hadoválni még nekem is. 
Viszont 5 Cassandra Palmer rész alatt sikerült annyira kikupálnom magam a las vegasi, Pythia-módit illetően, hogy íme, ezennel bemutatom, hogyan készíts magadnak Cassie outfitet.




Tegyük fel, hogy erőt vett rajtad a szombat esti láz, és ezt történetesen nem megszállás, rontás, vagy bárminemű külső kényszerítő tényező okozza, hanem egész egyszerűen van időd kicsit táncolni. Ráadásul épp nem kell este egy vámpírmesterrel randiznod, ideges hadmágussal gyakorlatoznod, vagy valamelyik ellenséged elől menekülnöd. (Mármint előre betervezett értelemben.)

Lehetőség szerint valami egyszerű, ám feltűnő öltözéket válassz! Alapelvárás az olyan miniszoknya - természetesen klasszikus fekete -, melyből az első adandó alkalommal (ez azt jelenti, hogy az első hirtelen mozdulatodnál, ami nagyjából 5 perc alatt bekövetkezik) mindened kivillan. Bugyit feltétlen vegyél alá, mert esténk folyamán igen hamar el fog jönni az a pillanat, amikor jószerivel más ruhanemű már nem lesz rajtad.
A felsőt nem kell túlzásba vinni, egy sima póló, vagy pántos top megteszi, úgyis cafatokban végzi az egész reggelre. A színe viszont legyen púderrózsaszín, vagy valami egyéb lányos szín, elvégre épp eleget kell kiképzőruhában rohangálod, hogy néha nőcis akarj lenni. És a világos színekből nehezebben jön ki a vér is.
Ennek megfelelően, meg mert azt hiszed, hogy csak táncolni megyünk Francoise-zal, magassarkú dukál. A fehér színt javaslom, mert azon minden kosz meglátszik, és hidd el, abból ragad rád majd elég, és mindenképpen magas legyen az a sarok, hogy még véletlenül se tudj úgy rohanni benne, hogy ne törje fel ezer helyen a lábad, mire visszaérsz a Dante lakosztályába.

Sminknek valami egyszerűvel számolj, mert hát úgyis lefolyik és elmaszatolódik az egész a halál torkából való megmenekülés közben, de ha mindenáron kennél magadra valami erősebbet, akkor már adj az élvezetnek, és az éjszaka, valamint a Hold színeit használd, hogy úgy tűnjön, amúgy sem kevés zúzódásod és véraláfutásod - amit hamarosan dögivel szerzel, nyugi! -, a szétkent sminknek hála látszatra sokkal nagyobb felületen borítja az arcod.
A hajaddal viszont tényleg ne bíbelődj sokat, bőven elég egy laza copf, úgyis beleragad egy rakás beazonosíthatatlan dolog, amit alig tudsz majd kimosni belőle.
A körmöd viszont feltétlen legyen rózsaszín, mert ebben az ellenséges világban kell valami, amire ha rápillantasz (mondjuk úgy, hogy ellenőrzöd, megvan-e még a karod vagy a lábad, esetleg így konstatálod, hogy nem nyomták még ki a szemed), egy kis lányos lágyságot csempész a nehéz pillanatokba.


Ékszerként Billy Joe antik nyaklánca pont elég... lenne, ha nem aggatnának rád még legalább egy védelmező bűbájt, ami ronda és büdös nyakba akasztós zsákocska formájában öltött matériát. Meg néhány tetoválást, amik elvileg szintén a testi épségedet hivatottak megőrizni. Gyakorlatilag meg...

Ne vigyél táskát! Úgyis elhagyod hamarosan, meg aztán mit tennél bele?
Bármit is hiszel, hogy kell, semmit sem fog érni, különben is bármikor hazaugorhatsz, ha égető szükséged lenne valamire. Vagy akár visszamehetsz érte az időben... Ha kipihent vagy. És jóllakott. De nem leszel!

Egyéb kiegészítőnek viszont feltétlen válassz egy szexi hadmágust, aki nem csak megvéd mindentől, hanem esztétikailag és vérnyomásilag is emeli a bulihangulatot.
Persze arra készülj fel, hogy hű szellemcimborád is veled lesz, és legalább egy, ha nem egy tucat vámpírmester fog a nyomodban lihegni.
Meg egy démon.
Esetleg egy dühös isten.
És egy paparazzo.
Vagy Tony valamelyik fogdmegje a Tündérvilágból.

Ez persze ne szegje kedved, mert a küllemed makulátlan lesz, a maga egyszerű csinosságával... úgy nagyjából fél pillanatig, aztán tuti jön valami, amitől félmeztelenül (vagy teljesen), koszosan, véresen és fáradtan végzed.
De ha egyszer a belevaló Pythiák így buliznak... ;)


Hol kaphatsz még naprakész tippeket a party életmódról?
.
.
Ha tetszett a poszt, oszd meg másokkal is!

3 megjegyzés:

  1. Én a kiegészítőt választom :), hol lehet kapni?

    VálaszTörlés
  2. Akkor menjünk, bulizzunk egyet Cassievel:D jöhetnek a travik is:D meg kiutalnék mindenkinek egy Pritkint, vagy időmegosztós alapon, de az nem olyan fun.

    VálaszTörlés

Ez a blog az ÖnTörvényű Bloggerek Klubjának tagja! Bárminemű plagizálás az Éhezők viadalán való azonnali részvételt vonja maga után!

Ha vinnél valamit, merthogy nem közkincs ám ez itt...

Creative Commons Licenc
Gretty Gretty szerint a világ - Egy regénylakás könyvei című műve Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! 3.0 Unported Licenc alatt van.
DMCA.com .

Ha üzennél...

Név

E-mail *

Üzenet *

Bemutatópéldány
Vendégszerepléseim a Klubrádió (95,3) Bemutatópéldány című műsorában, ahol Tímár Ágnessel beszélgetünk könyvekről.
.
 
Support : Creating Website | J. | Mas
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2010-2013 Egy regénylakás könyvei - All Rights Reserved