Megvannak a nyertesek! - Játék eredményhirdetés - Egy regénylakás könyvei Megvannak a nyertesek! - Játék eredményhirdetés - Egy regénylakás könyvei
Friss posztok:
Főoldal » » Megvannak a nyertesek! - Játék eredményhirdetés

Megvannak a nyertesek! - Játék eredményhirdetés

Írta: Gretty | 2012. április 1., vasárnap | 12:41

Bolondok napja van, de nem csinálok bolondot senkiből, így ezennel kihirdetem a Cor Leonis Kiadóval közös játék eredményét. :)


Előtte azonban álljon itt pár tanulság.

Nem szerettek nyomozni és válaszolni? Enyje-benyje! Természetesen tisztelet a kivételnek, azaz mindenkinek, aki válaszolt a kérdésekre.

Örömmel jelentem, hogy mindenki, aki játszott, kivétel nélkül jó válaszokat adott, aminek nagyon örültem.

Volt egy darab huncut kérdés, szám szerint a 4., aminek a lényege, hogy szinte bármit lehetett írni. Illetve hát majdnem bármit, lévén hogy az értékelésem is roppant szubjektív és személyes lett a könyv kapcsán. Érdekes is volt olvasgatni a válaszokat, amiket ezúton is köszönök szépen!

Minek után a játékot a Cor Leonis Kiadó támogatja, úgy illik, hogy ezennel bejelentsem:
Nevada Barr legújabb regénye nyár elején érkezik, s mint azt mindenki jól tudja, az Anna Pigeon széria érkezik el ezzel kis hazánkba. Tekintve, hogy a Kiadó könyveivel még nem sikerült mellényúlnom, én már nagyon várom.

Név szerint a The Rope című kötet lesz az első, ami nálunk megnyitja a sort, s olyannyira friss, hogy 2012. január 17-én jelent meg odakint, és itt lehet az első fejezetet angolul olvasni.

A sorrendiség felcserélésétől nem kell megijedni, hiszen epizódszerű történetekről van szó, ahol az összekötő kapocs Anna Pigeon, aki minden részben új ügyben nyomoz, más-más nemzeti parkban.

De jöjjön hát, aminek jönnie kell!
A random.org segítségével a szerencse nekik kedvezett:
Sikerült elég nyomi minőségben megcsinálnom a képet, de remélem, hogy a lényeg látszik rajta. A többiek neveit elhomályosítottam a különböző személyiségjogok miatt. Remélem ez nem okoz problémát senkinek!

Gerda és SzAngelika

A nyerteseket e-mailben is értesítem, de itt is szívből gratulálok nekik!

A választott könyveket a Cor Leonis juttatja el hozzátok.

Egyébként volt a Facebookon is játék ezzel az egésszel kapcsolatban. Ott saját készítésű könyvjelzőért lehetett játszani/megosztani, de mivel a kutyát nem érdekelte, így jelen esetben ennek kapcsán nem hirdetek nyertest. (Ez azért sokat elmond arról, hogy mit is gondolnak az emberek a kézügyességemről. Pedig van valamennyi. Esküszöm!) :D

Illetve hát fontos megköszönnöm a Molynak, hogy kitettek főoldalra, így esetleg ha a staff-ból valaki szeretne egy gretty-művet, úgy nagyon szívesen csinálok neki, ha jelzi e-mailben. :)

Köszönöm szépen mindenkinek a részvételt! Hamarosan újabb játék jön, mert májusban szülinap (az enyém, nem a blogé) és gondoltam csinálok valami ereszd el a hajamat eseményt, hogy emlékezetes legyen a dolog. ;)

Addig is Boldog Bolondok Napját! Fessetek tojást, mert lassan itt a Húsvét!

Ha tetszett a poszt, oszd meg másokkal is!

4 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen a lehetőséget! Nagyon örülök :)

    VálaszTörlés
  2. Hát ezt el nem hiszem :D Én voltam a 9-es ugye? :DDD Bálint

    VálaszTörlés
  3. Bálint: Úgy nézem. ;)
    Melyik könyvükre fájt a fogad? :)

    VálaszTörlés
  4. Bármelyikre :D Bálintmoly

    VálaszTörlés

Ez a blog az ÖnTörvényű Bloggerek Klubjának tagja! Bárminemű plagizálás az Éhezők viadalán való azonnali részvételt vonja maga után!

Ha vinnél valamit, merthogy nem közkincs ám ez itt...

Creative Commons Licenc
Gretty Gretty szerint a világ - Egy regénylakás könyvei című műve Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! 3.0 Unported Licenc alatt van.
DMCA.com .

Ha üzennél...

Név

E-mail *

Üzenet *

Bemutatópéldány
Vendégszerepléseim a Klubrádió (95,3) Bemutatópéldány című műsorában, ahol Tímár Ágnessel beszélgetünk könyvekről.
.
 
Support : Creating Website | J. | Mas
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2010-2013 Egy regénylakás könyvei - All Rights Reserved