Október - Az idei év legjobb hónapja! - Egy regénylakás könyvei Október - Az idei év legjobb hónapja! - Egy regénylakás könyvei
Friss posztok:
Főoldal » , , » Október - Az idei év legjobb hónapja!

Október - Az idei év legjobb hónapja!

Írta: Gretty | 2013. október 3., csütörtök | 19:06

Mint már említettem korábban, nagy örömöt tartogatott október eleje!
Szívemnek oly kedves sorozatából ugyanis két könyv is megjelent a napokban.
Magyarul az 5. résznek, nevezetesen a Holdvadásznak örülhetünk, odakint pedig szintén nemrég vehették kézbe a sikoltozó rajongók a 6., Tempt the Stars címre keresztelt részt.

Azon tevékenységemet, miszerint boldogságomban a föld felett repkedek jó pár méterrel csak az árnyékolja be valamelyest, hogy már csak 3 rész van a végéig, hiszen az eredetileg 9 részesre tervezett sorozat mostantól az utolsó harmadához ér, és különösebben az a tudat sem vigasztal, hogy akárhogy is nézem, az még 4 rész nekünk magyarul, és tekintve, hogy még a címeik sincsenek közzétéve, évekig kitartunk.
Sőt, nemcsak a Cassie Palmer szériával, hanem a spin-off sorozattal is, ami a Dorina Basarab sorozatcímet viseli, és Mircea lányával, no meg az első részből, a Megérint a sötétségből átigazolt Louis-Cesarral a főszerepben, tovább árnyalja Chance elképesztő világát.
Hiába na, már most tudom, hogy fantomfájdalom lesz a lelkemben ezután a sorozat után.
És mielőtt még megkérdezni valaki, hogy a Basarab sztorik mikor jönnek magyarul... Én erre azt felelném, hogy amint minden barátnőtök rendelkezik saját Cassie Palmer 1-5. polccal, jó eséllyel indulunk a kérésünkkel a Cor Leonisnál, hogy mielőbb elkezdenénk gyűjteni a Dorina történeteket is. ;)
A Holdvadász Hónap során egyébként igyekszem is majd ebben segíteni, - ismerve magamat -, valami jó nehéz játékkal. :D


Na, de a lényeg most, hogy végre kezünkben a Holdvadász, és ennek örömére nem csak most járok örömtáncot a hír felett, hanem egész hónapban, ráadásul negyedmagammal.
Az Ö(n)T(örvényes)B(loggerek) tagjai közül ugyanis nem egy megátalkodott Chance-rajongó, így elhatároztuk, hogy az októbert kinevezzük Holdvadász Hónapnak, és október 1. és 31. között rengeteg érdekességet és extrát hozunk el kedves olvasóink számára.

A könyves körút az újholddal indul, és érdemes figyelemmel kísérni mindenki blogját, akár ismered már Cassie és különleges kompániájának világát, akár nem, mert a legexkluzívabb infókat tőlünk kaphatod a sorozatról!

Holdvadász Hónap
.
.

Olvasási sorrend a Cassandra Palmer világhoz:
Katt a képre, és az nőni kezd! ;)



Ha tetszett a poszt, oszd meg másokkal is!

3 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Ideje volt már frissítenem, mert folyton benézi mindenki a Cassie könyvek számát. :)

      Törlés
  2. Azt már lehet tudni hogy mikor jelenik meg magyarul a tempt the stars? :) Mert nem találtam róla semmit :/

    VálaszTörlés

Ez a blog az ÖnTörvényű Bloggerek Klubjának tagja! Bárminemű plagizálás az Éhezők viadalán való azonnali részvételt vonja maga után!

Ha vinnél valamit, merthogy nem közkincs ám ez itt...

Creative Commons Licenc
Gretty Gretty szerint a világ - Egy regénylakás könyvei című műve Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! 3.0 Unported Licenc alatt van.
DMCA.com .

Ha üzennél...

Név

E-mail *

Üzenet *

Bemutatópéldány
Vendégszerepléseim a Klubrádió (95,3) Bemutatópéldány című műsorában, ahol Tímár Ágnessel beszélgetünk könyvekről.
.
 
Support : Creating Website | J. | Mas
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2010-2013 Egy regénylakás könyvei - All Rights Reserved